facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Ray Slip On

Blagovna znamka: Inkkas

68,90 €
48,23 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 6 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Ray Slip On

Predstavljajte si cvetoče polje rumenih sončnic, veličastne gorske vrhove, ki odsevajo sij zgodnjega večernega sonca, in rožnato obarvano nebo. Ob vsem tem pa lebdite v balonu na vroč zrak, ki vas iz teh čudovitih sanj popelje v resničnost. Tudi resnični svet je lahko poln takšnih sanj. V čevljih Inkkas Ray slip-on je lahko vaš vsak dan poln cvetočih sončnic in rdečkastega neba.Vrhunski odstranljivi super mehki vložek

100-odstotno gumijast podplat

Ojačani elastični šivi

Računavanje v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • AW210307
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top