facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Rooster Slip On

Blagovna znamka: Inkkas

68,90 €
27,90 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Rooster Slip On

Znamka Inkkas se pri ročni izdelavi svojih tkanin zgleduje po tradicionalnih vzorcih po vsem svetu. Tako so te pisane rože in živahni petelini iz Mehike prišli v Ferwer. Lahki čevlji z gumijastimi podplati, izdelani v poštenih pogojih, vas bodo razveseljevali vsak dan. Poleg tega bo Inkkas za vsak prodani par posadil drevo.

Izredno mehka notranja podloga

Petni šivi

Vrhunski odstranljivi vložek z oporo za lok

100 % gumijast podplat

Ojačani elastični šivi

Računano v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • SL077710
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top