facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Sassy High-top

Blagovna znamka: Inkkas

60,20 €
18,10 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Sassy High-top

Bela, modra, rdeča - ta klasična trikolora je morda videti odlično na državnem znaku, a na čevljih? To je dolgočasno in je že zdavnaj iz mode. Toda kombinacija modre, rožnate in rumene barve? To je nekaj revolucionarnega in estetsko popolnega! Model Sassy High-top vas bo o tem prepričal že na prvi pogled. Ta barvna kombinacija bo v vas in okolici vzbudila zavist in obžalovanje, da tega modela niste kupili že prej.Material:

Zgornji del - tekstil, najlon in poliester
Podlog - tekstil
Podplat - guma
Druge značilnosti - Odstranljiv vložek je oblikovan s podporo za lok.

Nekaj dodatnega: Če se odločite za nakup teh originalnih čevljev, bo blagovna znamka Inkkas posadila drevo prek organizacije Trees for the future, ki že več kot 27 let pomaga pogozdovati naš planet ter podpira razvoj in rast življenjskega standarda v oddaljenih skupnostih v Afriki in Južni Ameriki.Koda izdelka
  • KL302347
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top