facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Socorro Bootie

Blagovna znamka: Inkkas

88,90 €
62,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Socorro Bootie

Obutev z nizko peto, ki je primerna za vsakodnevno nošenje, primerna pa je tudi za praznične priložnosti, je želja vsake ženske. Inkkas Socorro te zahteve odlično izpolnjuje. Izdelane so ročno, iz trajnostnih materialov, izvirne in udobne. Motiv na zadnji strani je navdihnjen z vročimi dnevi v puščavi, vendar vas bodo ti čevlji zanesljivo spremljali tudi v hladnih dneh v naši državi.Zgornji del iz vrhunskega semiša

Mehka tekstilna podloga za udobje

Podplat iz gume

1,8-palčna peta

Zapenjanje z zadrgo za enostavno obuvanje

Računano v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • AW210802
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top