facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Tekkies Flexaire

Blagovna znamka: Inkkas

68,90 €
34,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Tekkies Flexaire

Te lahke, brezčasne superge so navdihnjene s svetovnimi prestolnicami, geometrijskimi vzorci, vračanjem k naravi in neverjetnim udobjem - te lahke, brezčasne superge so navdihnjene s tradicionalnim postopkom okraševanja tekstila v zahodni Afriki. Ta edinstven slog je enkraten in izslediti njegov izvor bi bil pravi oreh tudi za lastnika majhne zahodnoafriške trgovine s tekstilomMaterial:
zgornji del - tekstil in poliester
podloga - tekstil
podplat - EVA - izjemno lahek material, ki je vrhunski tako pri stoji kot pri blaženju udarcev,
druge lastnosti - material ne pušča barve, odstranljiv vložek je oblikovan s podporo loku. Škornji so primerni tudi za šport.

Nekaj dodatnega:Če se odločite za nakup teh izvirnih škornjev, bo blagovna znamka Inkkas posadila drevo prek organizacije Trees for the future, ki že več kot 27 let pomaga pogozdovati naš planet ter podpira razvoj in rast življenjskega standarda v oddaljenih skupnostih v Afriki in Južni Ameriki.Koda izdelka
  • JS278330
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top