facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Inkkas Zocalo Jogger

Blagovna znamka: Inkkas

72,90 €
36,91 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Inkkas Zocalo Jogger

Folk vzorci so nedvomno v modi. Vendar si podrobneje oglejte te superge podjetja Inkkas! Med cvetličnimi vzorci je pomešanih več živo obarvanih eksotičnih živali. S supergami Zocalo Jogger vam ne bo dolgčas. Originalni in barviti čevlji preprosto pritegnejo pozornost že na prvi pogled, ne glede na to, ali jih nosite na sprehodu po mestu ali na pohodu v gozdu.Nizka, izjemno mehka notranja podloga iz mrežice

Medpodplat iz EVA in gumijast podplat

Vrhunski odstranljivi vložek

Klasična silhueta retro joggerjev

Računano v Latinski AmerikiKoda izdelka
  • SS210411
Inkkas logo

O blagovni znamki Inkkas

Edinstvena obutev za tiste, ki se ne bojijo izstopati v množici. INKKAS so popolna kombinacija udobja, kakovosti in privlačnega sloga. Inkkas je blagovna znamka obutve, ki izvira iz Južne Amerike. Že od ustanovitve blagovne znamke se skrbno trudi, da bi njeno delovanje pozitivno vplivalo na okolje. Filozofija podjetja temelji na načelih pravične trgovine, dobrodelnosti in pristnosti.

Podjetje sodeluje v projektu En čevelj, eno drevo, v okviru katerega bo za vsak prodan par čevljev posajeno drevo v amazonskem deževnem gozdu. Izdelki Inkkas so izdelani v sodelovanju z lokalnimi mehiškimi delavnicami, ki so v celoti v lasti lokalnih podjetij in organizacij. Te tovarne so sodobne, varne in strogo spoštujejo zakonsko določene delovne pogoje. Vsak posameznik, ki sodeluje pri proizvodnji, je starejši od 18 let in za svoj prispevek prejema pošteno plačilo.
Za izdelavo čevljev Inkkas se uporabljajo pristni materiali najvišje kakovosti.Kategorija
Top