facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Jelen Gel za pranje za šport in znoj 2,7 l

Blagovna znamka: Jelen

11,60 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Jelen Gel za pranje za šport in znoj 2,7 l

Ne glede na to, ali je znoj z vrta ali igrišča, jelen ve, da je najboljši znoj opran. Za znoj se jelen odpravi iz gozda, da poskrbi za čisto perilo, ki ga boste imeli spet lepo in pripravljeno. Gel za perilo vsebuje absorber vonjav, ki zanesljivo odstrani vse vonjave iz perila. Torej tudi če za en teden preprosto pozabite vzeti prepotena oblačila iz torbe, Jelen za šport in znoj zmore.


Napotki za stranke:

Pri pranju funkcionalnih oblačil priporočamo predvsem upoštevanje navodil proizvajalca. Če svetujejo pranje oblačil v tekočem pralnem sredstvu, potem lahko uporabite Jelena za šport in znoj, vendar je dobro, da oblačila perete na nižjih temperaturah in jih ne izpostavljate temperaturnim šokom, da jih ne puščate dolgo umazanih, da jih ne žmudite, da jih ne perete z veliko oblačili in da v nobenem primeru ne uporabljate mehčalca tkanin. Priporočljivo je tudi, da oblačila po pranju sperete, da se znebite detergenta. Če proizvajalec priporoča poseben pralni gel, je bolje upoštevati ta nasvet.

Večino funkcionalnih oblačil pa med pranjem bolj "ogrožajo" mehanske poškodbe kot neustrezen pralni gel.

Uporaba:

Gel vlijte v dozirnik za pralno sredstvo ali neposredno v boben pralnega stroja.

DOBAVA:

Pranje v pralnem stroju 4,5 kg, 30-60 °C:

Mehka voda (0-14 °dH(: osnovni odmerek za običajno pranje: 45 ml, močno umazane tkanine: 75 mlSestavine: 5 % ali več, vendar manj kot 15 %: milo; manj kot 5 %: anionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi; encimi; dišava; benzilalkohol, bronopol, jodopropinil butilkarbamat.


Opozorilo: hraniti izven dosega otrok. OB ZAŠKODOVANJU OČI: nekaj minut nežno izpirate z vodo. Odstranite kontaktne leče, če so v njih in če jih je mogoče zlahka odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. Če se draženje oči nadaljuje, poiščite zdravniško pomoč."Koda izdelka
  • JE100257989


Kategorija
Top