facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
 
(9 izdelki)
 

Kongy


Pod blagovno znamko Kongy lahko pri podjetju Ferwer kupite konjačno gobo za nego kože in telesa. Ta čudežna goba je 100-odstotno izdelana iz rastline konjaka ali viperjeve noge. Raste v Aziji, pa tudi v Afriki in Južni Ameriki. Zaradi svojega izvora je gobica popolnoma biološko razgradljiva, hkrati pa je zelo nežna do občutljive kože. Kongy svoje gobice konjac ročno izdeluje v Južni Koreji na otoku Jeju. Z uporabo gobice boste prihranili veliko odpadkov v kopalnici. Ne le blazinice ali robčki za odstranjevanje ličil za enkratno uporabo, temveč tudi embalaža kozmetičnih izdelkov, kot so kreme, losjoni in mila. Z uporabo gobice konjac v kombinaciji z navadno vodo lahko kožo očistite, odluščite in razmastite. Zaradi svoje fine teksture gobica učinkovito odstranjuje ostanke kozmetike in odmrle kožne celice, čisti pore, zaradi vsebnosti mineralov in antioksidantov pa kožo neguje in neguje.

NAJBOLJšI IZDELKI

Kongy Konjačna gobica - za vse tipe kože

Dimenzije: približno 8 x 3,5 cm. Država porekla: Koreja. Material za embalažo: recikliran papir.

9,20 €

8,28 €

Kongy Konjačna gobica - rožnata glina - za suho in občutljivo kožo

Dimenzije: približno 8 x 3,5 cm. Krajina porekla: Koreja. Material embalaže: recikliran papir. Sestavine: konjac moka, rožnata glina in voda.

9,60 €

8,64 €

Kongy Gobica konjak - bambusovo oglje - za mastno kožo in kožo, nagnjeno k aknam

Dimenzije: približno 8 x 3,5 cm. Krajina porekla: Koreja. Material embalaže: recikliran papir. Sestavine: konjac moka, bambusovo oglje in voda.

9,60 €

8,64 €

-10%

-10%

-10%

Kongy Konjačna gobica za telo - za vse tipe kože

9,90 € 11,00 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

Kongy Konjačna gobica - zelena glina - idealna za mešano kožo

8,64 € 9,60 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

-10%

Kongy Konjačna goba - rumena glina - primerna za zrelo kožo

8,64 € 9,60 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

-10%

Kongy Konjačna gobica - za vse tipe kože

8,28 € 9,20 €
Na zalogi - odprema danes

Kongy: revolucija na področju ekološke osebne nege


Kaj je Kongy?


Kongy je blagovna znamka, ki se osredotoča na proizvodnjo okolju prijaznih izdelkov za osebno nego. Od drugih blagovnih znamk se razlikuje po tem, da poudarja filozofijo "nič odpadkov", saj je večina njenih izdelkov primernih za kompostiranje, ponovno uporabo ali recikliranje.

Izdelki, ki spreminjajo pravila igre


Kongy ponuja široko paleto izdelkov, vključno z okolju prijaznimi pralnimi gobicami, bambusovimi zobnimi ščetkami in še veliko več. Vsi izdelki so zasnovani z mislijo na čim manjši vpliv na okolje, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost ali funkcionalnost.

Certifikacija in trajnost


Odgovornost do planeta je eden od ključnih stebrov blagovne znamke Kongy. Vsi izdelki so izdelani iz materialov, ki jih je mogoče kompostirati ali reciklirati, znamka pa je ponosna, da njeni izdelki izpolnjujejo najstrožje okoljske standarde.

Vključevanje skupnosti


Kongy ni samo izdelek, temveč tudi gradnja skupnosti ljudi, ki želijo sodelovati pri pozitivnih spremembah. Blagovna znamka redno organizira dogodke in delavnice, na katerih se lahko naučite več o trajnostnem načinu življenja in o tem, kako postati zavesten potrošnik.

Kaj izbrati Kongy?Odgovorno potrošništvo

Z izdelki Kongy se lahko dobro počutite glede izdelkov, ki jih uporabljate vsak dan. Niso le okoljsko odgovorni, temveč so tudi učinkoviti in stroškovno učinkoviti.

Transparentnost

Blagovna znamka je pregledna glede sestavin in proizvodnje svojih izdelkov, zato natančno veste, kaj uporabljate.

Socialna odgovornost

Kongy ne skrbi le za planet, temveč podpira tudi različne družbene in okoljske projekte, kar strankam omogoča, da postanejo del nečesa večjega.

Zaključek


Kongy je več kot le blagovna znamka; je gibanje za trajnostni in odgovorni življenjski slog. S svojimi inovativnimi, trajnostnimi in okoljsko odgovornimi izdelki Kongy ponuja prave rešitve za tiste, ki iščejo načine, kako biti prijaznejši do našega planeta.

Kategorija
Top