Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Alkoholni pripravek za vzdrževanje higienskega stanja titanovih mikrojeder in valja za zdravljenje

Blagovna znamka: Kvitok

7,90 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
  • Naročila, prejeta do 14:00, so odpremljena takoj.

Opis izdelka

Alkoholni izdelek je namenjen vzdrževanju higienskega stanja titanovih mikroigel v valju za zdravljenje. Vzdržujte valjček v želenem higienskem stanju tako, da pred nanosom na kožo in po vsakem nanosu razpršite alkoholni izdelek na glavo valjčka.


Alkoholni izdelek je namenjen vzdrževanju higienskega stanja titanovih mikroigel v valjčku za nego. Pred nanosom na kožo in po vsakem nanosu na valjček ga popršite z alkoholnim sredstvom, da bo v želenem higienskem stanju.


Pri čiščenju in polnjenju brezzračnih razpršilnikov iz losjonov in pri polnjenju cvetličnih losjonov v manjše razpršilne pakete ga lahko uporabite tudi pri čiščenju in polnjenju brezzračnih razpršilnikov.


Postopek čiščenja brezzračnih razpršilnikov: odvijte pokrovček, potisnite dno razpršilnika in celotno steklenico sperite z milnico (detergent). Prav tako boste morali nastaviti šobo in jo očistiti s črpalko milne vode. Nato vse dele (vključno z glavo) temeljito sperite s čisto vodo (glavo je treba ponovno prečrpati s čisto vodo) in pustite, da se posuši. Odmaknite dno razpršilnika in popršite notranjost in dno glave z izdelkom na alkoholni osnovi za dermalni valjček z mikrosferami. Ko se posuši, je razpršilnik pripravljen za nadaljnjo uporabo.


Postopek čiščenja steklene stekleničke z razpršilom: pri prenašanju vsebine hidrolatov iz večjega pakiranja v manjšo stekleničko z razpršilom uporabite alkohol Dermal Roller Microspray, da ohranite higienske pogoje, saj so hidrolati zelo občutljivi na kvarjenje. Prazno steklenico očistite z detergentom in sperite s čisto vodo. Napolnite jo s čisto vodo, prečrpajte čisto vodo skozi razpršilnik (nekaj curkov) in razpršilnik izpraznite z drugim curkom, ne da bi črpali vodo. Steklenico in razpršilnik popršite z alkoholom in počakajte, da se posušita. Ko se steklenička posuši, je pripravljena za nadaljnjo uporabo.


 

Ne nanašajte neposredno na kožo. Shranjujte v suhem, hladnem in temnem prostoru, nedosegljivem otrokom. Hranite stran od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Ne kadite.


Veliko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Izogibajte se vdihavanju prahu/dima/plina/megle/par/aerosolov.

Pri poškodbi oči: Nekaj minut nežno izpirate z vodo.

Vključuje: izopropil alkohol (alkohol za razkuževanje), Aqua (voda)Koda izdelka
  • NAV464
Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top