facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Gobica za čiščenje Konjac z zeleno glino (telo)

Blagovna znamka: Kvitok

9,60 €
8,64 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Gobica za čiščenje Konjac z zeleno glino (telo)

Ta goba je na prvi pogled videti trda in groba, vendar preseneča s svojo mehkobo in nežnostjo. Pred uporabo jo le za nekaj časa namočite v toplo vodo.


Je zelo preprosta za uporabo in bo nedvomno našla svojo uporabo tudi pri negi občutljive otroške kože. Uporabljamo ga ne le za čiščenje kože, temveč tudi celotnega telesa v kombinaciji z Baby Smile Wash Oil in geli ali olji za prhanje.


Narejen je iz korenine rastline konjak, ki raste v Aziji. Ta gobasta korenina se ne uporablja le kot del lepotne nege, temveč tudi kot hrana. Rastlina konjac je bogata z vitamini, beljakovinami, lipidi, maščobnimi kislinami in naravnimi minerali, kot so cink, železo, baker in magnezij.


Ta vrsta gobice vsebuje tudi zeleno glino, ki ne doda le barve, temveč poveča tudi učinkovitost čiščenja, saj se gline na splošno dobro vežejo z umazanijo.


Uporaba:

Gobico namočite v toplo vodo, da se zmehča, in jo nežno izžemite. Za učinkovito čiščenje priporočamo, da jo uporabljate z enim od Kvitekovih čistil. S krožnimi gibi nežno prehajajte po koži obraza ali telesa, da kožo očistite, zmasirate in jo na splošno poživite. Po vsaki uporabi gobico temeljito sperite in pustite, da se posuši. Gobico zamenjajte po 2 mesecih redne uporabe ali če se začne kvariti. Priporočamo, da enkrat na teden gobico prelijete z vrelo vodo, da jo sterilizirate.


Po uporabi jo obesite na vrvico, da se lahko prosto suši. Utrdila se bo in skrčila.100 % naravno, biološko razgradljivo, primerno za vse vrste kože.Koda izdelka
  • NAV300


Kategorija
Top