facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Kozmetični darilni paket Warmth of Home

Blagovna znamka: Kvitok

18,30 €
16,50 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Kozmetični darilni paket Warmth of Home

Želite svojim bližnjim podariti nekaj posebnega, a hkrati praktičnega? Ne želite več skrbeti za pakiranje? To smo rešili za vas!

Koletni piškoti, domače udobje in trenutki z družino - to je toplina doma. Darilni paket s prijetnim toplim vonjem vanilije, pomaranče in božičnega popra bo ogrel tudi vaše srce.

Izdelki so okusno zapakirani v darilni škatli. Paket je takoj pripravljen za obdarovanje. Ne bo vam več treba skrbeti za pakiranje.


Darilni paket vsebuje:

Premaz za telo Warmth of Home (60 ml)

Trden balzam za telo Warmth of Home (40 g)

Sojina sveča Warmth of Home (30 ml)


To je omejena izdaja - sojine sveče, vključene v paket, ni mogoče kupiti posebej.


Sojina sveča je zdrava alternativa klasičnim parafinskim svečam, ki pri gorenju v zrak sproščajo snovi, ki negativno vplivajo na naše telo. Sveča ne vsebuje umetnih arom ali barvil, temveč le čista eterična olja, ki se sproščajo v bronhije in prek dihalnih poti aromatično delujejo na naše telo. Sveča je ročno ulita v uporabljeno embalažo, ki jo v okviru programa recikliranja pošljemo nazaj k nam.


Za uporabo. Svečo prižgite na običajen način.

Pomnilo: Svečo shranjujte in uporabljajte stran od otrok, vnetljivih materialov in virov toplote. Ne uživajte.Sestavine:hidrogenirano sojino olje (sojin vosek, ki ni gensko spremenjen), olje lupine Citrus Aurantium Dulcis (eterično olje pomaranče), izvleček plodov Vanilla Planifolia (izvleček vanilije CO2), olje Cinnamomum Zeylanicum (eterično olje cimeta), Eugenia ), olje semen Elettaria Cardamomum (eterično olje kardamoma)Koda izdelka
  • NAV291


Kategorija
Top