facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Lamazuna Trdni dezodorant - palmovo roza (30 g) - z nežnim unisex vonjem

Blagovna znamka: Lamazuna

8,00 €
6,40 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Lamazuna Trdni dezodorant - palmovo roza (30 g) - z nežnim unisex vonjem

Trdni dezodorant je ročno izdelan z ljubeznijo in z uporabo le visokokakovostnih rastlinskih sestavin, v njem pa ne boste našli niti kančka neželenih aluminijevih soli. Formula je prilagojena z najmočnejšimi naravnimi orožji proti vonju po znoju, kot sta eterično olje palmove vrtnice in soda bikarbona. Rezultat je učinkovit dezodorant s prefinjenim vonjem, ki bo navdušil tako moške kot ženske nosove. Ta paket nadomesti dve embalaži običajnega dezodoranta, tako da naravi takoj prihranite dva nepotrebna biološko nerazgradljiva odpadka. Osupljiva, 100-odstotno naravna francoska blagovna znamka Lamazuna si je prizadevala poenostaviti vaše življenje, ga polepšati z radostnimi barvami in vonji ter preprečiti nepotrebne odpadke. Pripomočki brez odpadkov in ročno izdelana veganska kozmetika bodo rešili naravo pred nepotrebno plastično embalažo, vaše zdravje pred napadom škodljivih snovi in vašo denarnico pred prevelikimi izdatki. Z Lamazunom boste preprosto začutili, da varčnost ni nujno povezana z odrekanjem in dolgočasjem, temveč z veseljem do življenja v sožitju z naravo, barvitim minimalizmom in inovativnimi rešitvami za boljši svet.

Dimenzije: 5 x 5 x 5 cm
Teža: 30 g
Sertifikati: certifikat Cosmebio COSMOS NATURAL, Cruelty free in Vegan PETA, Slow Cosmetique
Podatek naravnih sestavin: 100 %
Država porekla: Made in France
Podatek ekoloških rastlinskih sestavin: 27 %
Poreklo dišave: naravno
Material embalaže: Kartonska škatla, potiskana z rastlinskim črnilom
Kaj storiti z embalažo: Kartonsko škatlo reciklirajte v zabojniku za papir ali jo odvrzite v kompost ali biološke odpadke, kjer se bo popolnoma razgradila.
Trajnost po odprtju: 12 mesecev
Sestavine: natrijev bikarbonat, kokosovo olje (cocos nucifera)*, kaolinit, vosek iz semen sončnice (helianthus annuus cera)*, glikozidi pšeničnega slama, cetearil alkohol, ocetna kislina, olje palmarose (cymbopogon martini)*, geraniol, linalool, citral, farnesol, limonen. *iz kontroliranega ekološkega kmetovanja


Koda izdelka
  • LAM017


Kategorija
Top