facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Lamazuna Trdno milo za čiščenje obraza za normalno kožo - eksotično (25 g) - lepo se peni in globinsko čisti

Blagovna znamka: Lamazuna

8,00 €
7,20 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Lamazuna Trdno milo za čiščenje obraza za normalno kožo - eksotično (25 g) - lepo se peni in globinsko čisti

Trdno čistilno milo v obliki puhastega puha vas bo očaralo. Sladko diši po eksotičnih dhalavah, Lamazuna pa ga je zmešala z organskim kokosovim in mandljevim oljem ter nežnimi rastlinskimi čistili. Tudi po najtežjem dnevu bo vašo kožo znebil nečistoč, globinsko odmašil pore in pomagal uravnovesiti nastajanje sebuma. Z njim lahko kožo očistite tudi zjutraj, saj bo vašemu obrazu dal iskrico in svežino. V milu ni niti kapljice eteričnih olj, zato ga lahko uporabljajo nosečnice in doječe matere. Pakiran je le v kartonsko škatlo, ki jo je mogoče reciklirati, saj poleg čistoče vaše kože skrbi tudi za čistočo našega planeta. Osupljiva, 100-odstotno naravna francoska blagovna znamka Lamazuna si je prizadevala poenostaviti vaše življenje, ga polepšati z radostnimi barvami in vonji ter preprečiti nepotrebne odpadke. Pripomočki brez odpadkov in ročno izdelana veganska kozmetika bodo rešili naravo pred nepotrebno plastično embalažo, vaše zdravje pred napadom škodljivih snovi in vašo denarnico pred prevelikimi izdatki. Z Lamazunom boste preprosto začutili, da varčnost ni nujno povezana z odrekanjem in dolgočasjem, temveč z veseljem do življenja v sožitju z naravo, barvitim minimalizmom in inovativnimi rešitvami za boljši svet.

Dimenzije: 5 x 5 x 3 cm
Teža: 25 g
Sertifikati: Cruelty free in Vegan PETA
Podatek naravnih sestavin: 100 %
Država porekla: Made in France
Podatek ekoloških rastlinskih sestavin: 13,9 %
Poreklo dišave: naravno
Material embalaže: Kartonska škatla, potiskana z rastlinskim črnilom
Kaj storiti z embalažo: Kartonsko škatlo reciklirajte v zabojniku za papir ali jo odvrzite v kompost ali biološke odpadke, kjer se bo popolnoma razgradila.

Koda izdelka
  • LAM003


Kategorija
Top