Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)
Copper PCA, v angleščini znan tudi kot Colloidal Copper, je pomemben dodatek za pletenje in številne druge kozmetične izdelke. Gre za posebno bakrovo spojino, ki ima izjemno močne ključavničarske in vlažilne lastnosti. Je aktivna sestavina, ki se lahko veže na molekule vode in upočasni njihovo izhlapevanje, zaradi česar se izboljša vlaženje kože. Na podlagi svoje sestave in učinkov se pogosto uporablja v obraznih serumih, kremah, vlažilnih maskah in tonikih.
Copper PCA je znan tudi po svojih antibakterijskih in protivnetnih lastnostih, ki jih daje prisotni baker. Ta lastnost je še posebej pomembna za izdelke, namenjene mastni in problematični koži, kot so toniki, kreme ali maske za obraz, ki nadzorujejo nastajanje sebuma in odpravljajo akne. Poleg tega je lahko bakrov PCA vključen tudi v izdelke za nego las. Zaradi svoje sposobnosti vezave vode pomaga pri vlaženju lasnega mešička, s čimer izboljša splošno kakovost in zdravje las.
V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.
Coconut Chiffon U parfumska voda
Podrobnosti o izdelku
Kompleks glukozamina, bosvelije in MSM (50 kapsul) - podpira zdravje sklepov
Podrobnosti o izdelku
Badee Al Oud Honor and Glory unisex parfumska voda
Podrobnosti o izdelku
Darilni set 6 mini polnjenih votivnih svečk
Podrobnosti o izdelku