facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: Pareth-25-3

Ocena škodljivosti: 4 (Nekoliko škodljiva kemija)


C12-C15 Pareth-3, znan tudi kot Pareth-25-3, je pogosto uporabljena kemična sestavina v kozmetični industriji. Gre za sintetično sestavino, ki se proizvaja iz alkoholne serije parafinov. Ta sestavina deluje kot emulgator in pomaga pri mešanju različnih snovi, ki jih običajno ni mogoče zlahka mešati. Zato se uporablja tudi kot čistilo pri proizvodnji kozmetičnih izdelkov.

C12-C15 Pareth-3 prispeva k ustvarjanju lahkega in gladkega občutka na koži ali laseh v številnih kozmetičnih izdelkih. Najdemo ga v številnih kategorijah izdelkov. Med najpogostejšimi so šamponi, balzami, geli za prhanje, losjoni in kreme za telo, ličila ter vode za čiščenje in micelarne vode. Zaradi svojih lastnosti je dober pomočnik pri odstranjevanju umazanije, olja in ličil, ne da bi kožo preveč izsušil.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Barva za lase v prahu 100 g Brown
Barva za lase v prahu 100 g Brown
Podrobnosti o izdelku
Brulee U parfumirana voda
Brulee U parfumirana voda
Podrobnosti o izdelku
Otroške plenice za enkratno uporabo iz bio bombaža 11-25 kg
Otroške plenice za enkratno uporabo iz bio bombaža 11-25 kg
Podrobnosti o izdelku
Serum za obraz - azelainska kislina 10ml
Serum za obraz - azelainska kislina 10ml
Podrobnosti o izdelku
Flavo-Lymf - tinktura brez alkohola (50 ml) - limfni in žilni sistem
Flavo-Lymf - tinktura brez alkohola (50 ml) - limfni in žilni sistem
Podrobnosti o izdelku
Vibrant Vetiver Delight parfumirana voda uniseks
Vibrant Vetiver Delight parfumirana voda uniseks
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica