facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: Izoparafin

Ocena škodljivosti: 3 (Neškodljive kemikalije)


Izoparafin C13-14, včasih imenovan tudi preprosto izoparafin, je sintetična sestavina, ki jo pridobivajo v industriji kerozina. Znana je predvsem zaradi svojih mehčalnih in raztapljajočih lastnosti, kar pomeni, da mehča, mehča in raztaplja druge sestavine v kozmetičnih in kemičnih izdelkih. Je brez vonja in barve ter ima visoko stopnjo čistosti. Čeprav izvira iz naftne industrije, ni razvrščen med rakotvorne ali mutagene snovi.

Izoparafin C13-14 je pogosto mogoče najti v številnih kozmetičnih izdelkih različnih blagovnih znamk. Najpogosteje ga najdemo v izdelkih za nego kože, kot so vlažilci, serumi in maske. Zaradi svojih lastnosti pa se uporablja tudi v dekorativni kozmetiki, izdelkih za nego las in izdelkov za nego telesa. Zunaj kozmetične industrije se uporablja tudi v kemični industriji, zlasti v gospodinjskih čistilih in izdelkih za beljenje. Zaradi svojih posebnih lastnosti lahko učinkovito raztaplja različne vrste nečistoč in hkrati deluje kot mehčalec.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Kiss parfumska voda za ženske
Kiss parfumska voda za ženske
Podrobnosti o izdelku
Vitashine vitamin D3 v tabletah 1000 iu 60 tablet
Vitashine vitamin D3 v tabletah 1000 iu 60 tablet
Podrobnosti o izdelku
Vibrato parfumska voda unisex
Vibrato parfumska voda unisex
Podrobnosti o izdelku
Tekoče milo za roke brez parfuma 300ml BIO, VEG
Tekoče milo za roke brez parfuma 300ml BIO, VEG
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica