facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: cetilstearil glukozid

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Cetearilni glukozid, znan tudi kot cetilstearilni glukozid, je mešanica naravnih rastlinskih sladkorjev in maščob, pridobljenih iz kokosovega olja in sadnega sladkorja iz koruze. Je eden od emulgatorjev, ki so snovi, ki lahko združujejo dva običajno nemešana elementa, kot sta voda in olje. Njegov pomen je v tem, da je izjemno nežen in omogoča blago nego kože.

V kozmetični industriji se cetearil glukozid uporablja zelo pogosto. Uporablja se predvsem v izdelkih za nego kože in las. Najdete ga v kremah, pilingih, balzamih za ustnice, ličilih, šamponih, balzamih in drugih izdelkih za lase. Ta sestavina je priljubljena za uporabo v naravni in organski kozmetiki, saj je popolnoma biorazgradljiva in prijazna za uporabo pri občutljivi in alergični koži. Poleg tega zagotavlja mehko in svilnato teksturo izdelkov, kar je zelo pomembno za senzorično zaznavanje izdelkov.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Aira U parfumska voda
Aira U parfumska voda
Podrobnosti o izdelku
Nina polnljiva toaletna voda za ženske
Nina polnljiva toaletna voda za ženske
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica