facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: PEG-2 cetil eter

Ocena škodljivosti: 4 (Nekoliko škodljiva kemija)


Cetet-2, znan tudi kot cetil eter PEG-2, je sintetična snov, ki se pogosto uporablja v kozmetični industriji. Ta snov je vrsta polietilen glikola (PEG), razreda spojin, ki se uporabljajo v številnih aplikacijah zaradi svoje sposobnosti povečanja viskoznosti, stabilizacije emulzij in izboljšanja biološke uporabnosti nekaterih zdravil.

Ceteth-2 se uporablja predvsem kot sestavina v številnih izdelkih za nego kože in las. Najdemo ga v različnih kremah za kožo, losjonih za telo, šamponih, balzamih in drugih izdelkih za kozmetične namene. Njegova glavna naloga v teh izdelkih je, da pomaga ustvariti in ohraniti homogeno zmes med vodno in oljno sestavino izdelka ter tako deluje kot emulgator. Ceteth-2 pomaga tudi izboljšati konsistenco in raztegljivost kozmetičnih izdelkov ter tako poveča njihovo kakovost in udobje pri uporabi. Zato je ceteth-2 priljubljena sestavina v formulacijah številnih proizvajalcev kozmetičnih izdelkov.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Naravni repelentni sprej 100 ml - 100-odstotna zaščita pred vsemi žuželkami
Naravni repelentni sprej 100 ml - 100-odstotna zaščita pred vsemi žuželkami
Podrobnosti o izdelku
Barva za lase v prahu 100 g Mahagoni
Barva za lase v prahu 100 g Mahagoni
Podrobnosti o izdelku
Shiyaaka Silver parfumirana voda za moške
Shiyaaka Silver parfumirana voda za moške
Podrobnosti o izdelku
Emulzija za nežno pranje dojenčkov 250ml BIO, VEG
Emulzija za nežno pranje dojenčkov 250ml BIO, VEG
Podrobnosti o izdelku
Marshmallow Blush parfumska voda unisex
Marshmallow Blush parfumska voda unisex
Podrobnosti o izdelku
Vodikov peroksid 3% - 1000 ml
Vodikov peroksid 3% - 1000 ml
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica