facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: Izvleček Siegesbeckia orientalis

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Darutozid je aktivna sestavina v izvlečku rastline Siegesbeckia orientalis. Ta rastlina izvira iz Azije, predvsem iz Indije in Kitajske. Njeno latinsko ime je nastalo v čast ruskega naravoslovca Johanna Siegesbecka. Darutozid je znan po protivnetnih in zdravilnih lastnostih. Zaradi tega postaja vse bolj priljubljena sestavina v kozmetični industriji.

Darutozid najpogosteje najdemo v izdelkih za nego kože. To so predvsem kreme, serumi in maske. Zaradi protivnetnega učinka se darutozid uporablja v izdelkih za akne in druge težave s kožo. Drug pomemben učinek je sposobnost spodbujanja proizvodnje kolagena, ki zgladi in učvrsti gube. To lastnost še posebej cenijo ženske v boju proti staranju. Darutozid se zato uporablja tudi v kozmetiki proti staranju. Ta sestavina se uporablja tudi v izdelkih za zmanjševanje strij in brazgotin, ki jih lahko zaradi svojih regenerativnih sposobnosti pomaga ublažiti. Čeprav je darutozid pretežno rastlinska sestavina, je dobro preveriti, ali je kozmetični izdelek, ki jo vsebuje, popolnoma varen in primeren za uporabnikov tip kože.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Osvežilec zraka - organski lovor (100 ml)
Osvežilec zraka - organski lovor (100 ml)
Podrobnosti o izdelku
Lulut Al Hob W parfumska voda
Lulut Al Hob W parfumska voda
Podrobnosti o izdelku
Coconut Chiffon U parfumska voda
Coconut Chiffon U parfumska voda
Podrobnosti o izdelku
Kompleks glukozamina, bosvelije in MSM (50 kapsul) - podpira zdravje sklepov
Kompleks glukozamina, bosvelije in MSM (50 kapsul) - podpira zdravje sklepov
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica