facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: Etilmakadamat

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Etil makadamiat, znan tudi kot etil makadamat, je kemikalija, pridobljena iz makadaminske kisline. Ta snov se pogosto uporablja v kozmetični industriji. Makadaminska kislina je organska kislina, ki jo najdemo v oreščkih makadamije, drevesu, ki izvira iz Avstralije. Ta sestavina je zelo priljubljena predvsem zaradi svojih pomembnih vlažilnih in zaščitnih sposobnosti, ki preprečujejo izsušitev kože.

Etilmakadamat se dodaja številnim kozmetičnim izdelkom in izdelkom za nego kože, zlasti kremam, balzamom in losjonom za telo, namenjenim suhi in občutljivi koži. Dodan je tudi različnim izdelkom za lase, kot so šamponi in balzami, v katerih zagotavlja vlaženje, hkrati pa lasem daje naravni sijaj. Zaradi mehčalnih lastnosti lahko kožo gladi in jo naredi žametno mehko. Etil makadamiat izboljša tudi raztegljivost kozmetičnih izdelkov in tako spodbuja njihovo enostavno uporabo. Poleg kozmetičnih izdelkov etilen makadamiat pogosto najdemo v izdelkih za sončenje, kot so kreme za sončenje in olja.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Indomitable parfumska voda unisex
Indomitable parfumska voda unisex
Podrobnosti o izdelku
Shiyaaka Sky parfumska voda za moške
Shiyaaka Sky parfumska voda za moške
Podrobnosti o izdelku
L'Eau Kenzo Pour Homme toaletna voda za moške
L'Eau Kenzo Pour Homme toaletna voda za moške
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica