facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: Kokosova kislina

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Kokosova kislina ali kokosova kislina je naravna sestavina, ki se pogosto uporablja v kozmetični industriji. Njeno ime izhaja iz dejstva, da je večinoma v kokosovem olju, in sicer do 50 %. Ta maščobna kislina je znana po svojih hranilnih in vlažilnih lastnostih, zato je lahko neprecenljiva sestavina številnih izdelkov za nego kože in las.

Kokosova kislina se pogosto dodaja ne le različnim vrstam mil, šamponov in balzamov, temveč tudi kremam za kožo, losjonom in balzamom za ustnice. Je tudi priljubljena sestavina naravne kozmetike, saj zaradi svojih lastnosti omogoča vlaženje in hranjenje kože brez potrebe po umetnih in kemičnih dodatkih. Njegovo prisotnost pogosto zelo cenijo ljudje z občutljivo ali suho kožo, ki potrebuje dodatno nego in vlaženje. Kokosova kislina se uporablja tudi v izdelkih za britje, saj zmehča kožo in omogoča bolj gladek prehod britvice.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Rave Nuit Parfaite M parfumska voda
Rave Nuit Parfaite M parfumska voda
Podrobnosti o izdelku
Safari Breeze parfumski ekstrakt unisex
Safari Breeze parfumski ekstrakt unisex
Podrobnosti o izdelku
Armaf The Pride Of Armaf Admiral parfumirana voda uniseks
Armaf The Pride Of Armaf Admiral parfumirana voda uniseks
Podrobnosti o izdelku
Hikma parfumska voda uniseks
Hikma parfumska voda uniseks
Podrobnosti o izdelku
Shiyaaka Snow M parfumska voda
Shiyaaka Snow M parfumska voda
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica