facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: Linalilacetat, ester linalola z ocetno kislino, bergamol, bergamol, 3,7-dimetilokta-1,6-dien-3-il acetat

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Linaloil acetat, znan tudi pod imeni ester linaloola ocetne kisline, bergamol, bergamol ali 3,7-dimetilokta-1,6-dien-3-il acetat, je kemična spojina, ki spada v razred estrov. Je brezbarvna tekočina z vonjem posebne značilne vrste, vonjem po cvetju in citronkah, zaradi česar se pogosto uporablja v parfumeriji. Linaloil acetat je glavna sestavina eteričnega olja sivke, najdemo pa ga tudi v užitnih rastlinah, kot so rdeča pomaranča, bergamotka ali zlasti grozdje.

Zaradi prijetnega vonja se linalilacetat pogosto uporablja v različnih kozmetičnih izdelkih in večini parfumov. Je tudi sestavni del številnih detergentov in pralnih praškov, kjer se uporablja kot aromatično sredstvo. Zaradi svojih čistilnih in sproščujočih lastnosti je tudi priljubljena sestavina številnih izdelkov za nego telesa in dobro počutje, kot so olja za aromaterapijo, sveče in izdelki za masažo. Poleg tega je linaloil acetat pogost v aromatiziranih živilih in pijačah. Dodan je na primer nekaterim vrstam čaja, kot je Earl Grey, ki je znan po svojem značilnem okusu.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Varakh Silver parfumirana voda za ženske
Varakh Silver parfumirana voda za ženske
Podrobnosti o izdelku
Vital Perfection Napredna lifting in učvrstitvena krema za oči
Vital Perfection Napredna lifting in učvrstitvena krema za oči
Podrobnosti o izdelku
Colonia U deostik
Colonia U deostik
Podrobnosti o izdelku
Daniel Hechter Coton Chic toaletna voda za moške
Daniel Hechter Coton Chic toaletna voda za moške
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica