facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Ocena škodljivosti: 4 (Nekoliko škodljiva kemija)


M-aminofenol, znan tudi kot 2-fenoksietanol, je organska spojina, ki je sestavni del številnih industrijskih izdelkov in nekaterih kozmetičnih izdelkov. Ta snov ima širok spekter uporabe, zato je redko, da ne bi našli izdelkov, v katerih je prisotna. Seznam vključuje vse od industrijskih premazov, lepil in tiskarskih barv do kozmetičnih izdelkov, kot so kreme za kožo, šamponi in drugi.

M-aminofenol velja za bolje sprejemljivo alternativo običajnim konzervansom. Gre za kemično snov, ki se v kozmetiki uporablja kot barvni stabilizator in predvsem kot konzervans. Konzervansi so snovi, ki po dodajanju izdelkom preprečujejo, da bi se ti pokvarili, na primer zaradi bakterij ali glivic. M-aminofenol se uporablja tudi v nekaterih medicinskih in farmacevtskih izdelkih, spet kot konzervans. Poleg široke uporabe v industriji in kozmetiki se m-aminofenol uporablja tudi v laboratorijih kot reagent pri sintezi nekaterih zdravil. Zaradi svojih edinstvenih lastnosti in širokega spektra uporabe je m-aminofenol element, ki se pojavlja na številnih področjih človeškega življenja.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia toaletna voda uniseks
Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia toaletna voda uniseks
Podrobnosti o izdelku
Barva za lase v prahu 100g Blond
Barva za lase v prahu 100g Blond
Podrobnosti o izdelku
The One Intense parfumska voda za ženske
The One Intense parfumska voda za ženske
Podrobnosti o izdelku
Univerzalno črno milo BIO - pasta (1 kg)
Univerzalno črno milo BIO - pasta (1 kg)
Podrobnosti o izdelku
Intimni gel BIO (200 ml) - ohranja naravni ph 4,5
Intimni gel BIO (200 ml) - ohranja naravni ph 4,5
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica