facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Natrijev sončničnik, znan tudi pod imenom Linnaeus, je sol, pridobljena iz rastlinskega, zlasti sončničnega olja. Nastane v postopku, imenovanem saponifikacija, pri katerem sončnično olje reagira z natrijevim hidroksidom. Rezultat te reakcije je milasta snov - samo natrijev sončnikat.

Ta snov je ena od površinsko aktivnih snovi. To pomeni, da lahko zmanjša napetost med tekočino in trdno snovjo ali med dvema tekočinama. Zaradi teh lastnosti se natrijev sončni belež uporablja predvsem v kozmetični industriji. Najdemo ga na primer v milih, kjer spodbuja penjenje in deluje tudi kot emulgator, saj pomaga združevati vodo in olje v homogeno zmes. Poleg mil se natrijev sončnik uporablja tudi v kozmetiki za lase, kot so šamponi in balzami za lase, ter v kremah, losjonih in drugih izdelkih za nego kože. Njegova uporaba pa je veliko širša in ga lahko najdemo tudi v gospodinjskih izdelkih za nego, kot so čistila.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Wild & Tobacco Unisex 100 ml Hard parfumska voda
Wild & Tobacco Unisex 100 ml Hard parfumska voda
Podrobnosti o izdelku
Red Tobacco parfumska voda uniseks
Red Tobacco parfumska voda uniseks
Podrobnosti o izdelku
Hipoalergeni pralni prašek (2 kg)
Hipoalergeni pralni prašek (2 kg)
Podrobnosti o izdelku
Arabian Incense Artisan Perfumery parfumska voda uniseks
Arabian Incense Artisan Perfumery parfumska voda uniseks
Podrobnosti o izdelku
Pride Peace & Love parfumska voda unisex
Pride Peace & Love parfumska voda unisex
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica