facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Oleil erukat spada v kategorijo maščob in olj, ki se večinoma uporabljajo v kozmetični industriji. Ta snov je mehčalec, kar pomeni, da mehča in gladi kožo in lase. Vsebujejo jo številni izdelki za nego kože in las, kot so kreme, šamponi, balzami, mila in ličila. Izdelkom daje boljšo konsistenco in zagotavlja zaščito kože. Poleg tega se uporablja tudi v linijah izdelkov za nego nohtov, kremah za sončenje in izdelkih za oblikovanje las.

Sestavina oleil erukat je znana pod različnimi imeni, kot so islandski lišaj, islandski mah, pljučnik, pljučnica, mah zamašek, drevesni mah, jamski mah, mah z jamicami, mahovnjak. Njen pomen je predvsem v tem, da je naravni antiseptik in pomaga zmanjševati razmnoževanje bakterij na koži. Zaradi vlažilnih in gladilnih lastnosti je idealna sestavina izdelkov za suho in občutljivo kožo. Poleg nege kože se uporablja tudi v medicini, zlasti v homeopatiji, kjer se uporablja za zdravljenje različnih kožnih bolezni. Je tudi pomembna sestavina številnih živil, zlasti tistih, ki vsebujejo jod.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Izjemno obnavljalna nočna krema
Izjemno obnavljalna nočna krema
Podrobnosti o izdelku
Balzam z jagodami in meto 250 ml
Balzam z jagodami in meto 250 ml
Podrobnosti o izdelku
Mach3 Turbo nadomestna rezila 8 kosov za moške
Mach3 Turbo nadomestna rezila 8 kosov za moške
Podrobnosti o izdelku
SENSES toaletna voda (EdP) - Thunder 30ml
SENSES toaletna voda (EdP) - Thunder 30ml
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica