facebook
⚡ APP5 popust prav zdaj! APP5 V aplikacijo
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: Kapriloil glicin

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Palmitoil izolevcin ali kapriloil glicin je snov, ki se pogosto uporablja v kozmetični industriji. Je lipopeptid, kar pomeni, da je kombinacija aminokislin in maščobnih kislin, zlasti izolevcina in palmitinske kisline. Pomembna lastnost tega lipopeptida je njegova sposobnost, da pomirja razdraženo kožo, hkrati pa pomaga koži, da ostane navlažena.

Ta sestavina je pogosto vključena v izdelke za nego kože, kot so vlažilci, serumi, čistila in vlažilna sredstva. Palmitoil izolevcin je znan po svoji močni sposobnosti vključevanja vlage, kar pomaga koži, da ostane prožna in zdravega videza. Poleg tega ima palmitoil izolevcin ob nanosu na kožo tudi sposobnost umirjanja draženja in vnetij, kar je bistvenega pomena za pomiritev občutljive kože. Zaradi svojih antibakterijskih lastnosti se uporablja tudi v kozmetiki. A ne le v kozmetiki, ta snov se pogosto uporablja tudi v nekaterih vrstah šamponov za zdravljenje in preprečevanje prhljaja.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Stepena krema za telo Carefree Morning (60 ml) - s cvetlično-citrusnim vonjem
Stepena krema za telo Carefree Morning (60 ml) - s cvetlično-citrusnim vonjem
Podrobnosti o izdelku
For Her toaletna voda za ženske
For Her toaletna voda za ženske
Podrobnosti o izdelku
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano parfumska voda unisex
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano parfumska voda unisex
Podrobnosti o izdelku
Balzam z jagodami in meto 250 ml
Balzam z jagodami in meto 250 ml
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica