facebook
⚡ APP5 popust prav zdaj! APP5 V aplikacijo
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Ocena škodljivosti: 3 (Neškodljive kemikalije)


Če ste kdaj prebrali sestavine nekaterih kozmetičnih izdelkov, ste verjetno naleteli na ime poliakrilat-1 križolimer. Ta snov je pogosta sestavina kozmetičnih izdelkov, saj je zaradi svojih edinstvenih lastnosti zelo uporaben del teh izdelkov. Poleg imena Polyacrylate-1 Crosspolymer je ta snov znana tudi po imenih Limonium angustifolium in Limonium serotinum.

Razlog, zakaj je poliakrilat-1 križolimer tako zaželen v kozmetični industriji, so njegove emulgatorne lastnosti, ki mu omogočajo oblikovanje stabilnih mešanic vodnih in oljnih sestavin. To je zlasti pomembno pri kremah in emulzijah na vodni osnovi, pri katerih poliakrilat-1 križolimer zagotavlja, da se posamezne sestavine ne ločijo. Poleg emulgatornih lastnosti pa je zanj značilna tudi sposobnost vlaženja in hidratacije kože, kar je še posebej pomembno pri suhi koži. Zato se poliakrilat-1 križolimer pogosto nahaja v različnih kremah in emulzijah, pa tudi v šamponih in balzamih. Znan je tudi po svojih zelo stabilizacijskih lastnostih, zato se pogosto dodaja kozmetičnim izdelkom, ki zahtevajo določeno viskoznost, kot so geli ali losjoni.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Sweet Heaven Ice M parfumska voda
Sweet Heaven Ice M parfumska voda
Podrobnosti o izdelku
Prebiotični trdni šampon z zaščito proti onesnaževanju Hair Booster - 50 g
Prebiotični trdni šampon z zaščito proti onesnaževanju Hair Booster - 50 g
Podrobnosti o izdelku
Molten Caramel parfumska voda unisex
Molten Caramel parfumska voda unisex
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica