facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Ocena škodljivosti: 1 (Naravne snovi)


Serenoa serrulata, znanstveno znana kot Serenoa serrulata, je rastlina, ki izvira iz Južne Amerike in jo najdemo predvsem na jugovzhodu Združenih držav. Ima še številna druga imena, kot so pritlikava palma, žajbljeva palma, grmovna palma in čebelji vosek. Na prvi pogled izstopa po značilnih žagastih listih in majhnih, grozdju podobnih plodovih, ki so zreli črni. Običajno je visoka manj kot pet metrov in se lahko prilagodi različnim razmeram, saj raste tako na suhih peščenih območjih kot na močvirnatem terenu.

Plodovi žagovca serenoa se pogosto uporabljajo, zlasti v medicini. Izvleček iz žagovine serenoa je še posebej znan po svoji učinkovitosti v boju proti benigni hiperplaziji prostate, ki je povečanje prostate pri moških. Ta izvleček je vključen v številna zdravila in prehranska dopolnila. Eksperimentalno se uporablja tudi pri zdravljenju nekaterih vrst raka, na primer raka dojk. Plodovi te rastline se uporabljajo tudi v kozmetiki - olje, pridobljeno iz plodov, je del različnih izdelkov za nego kože in las. Zaradi protimikrobnih lastnosti ter vsebnosti številnih vitaminov in mineralov lahko pripomore k zdravju kože in spodbuja njeno obnavljanje. Vendar je treba poudariti, da tega olja ne smemo nanašati neposredno na kožo, temveč ga moramo vedno uporabljati kot del kozmetičnih izdelkov.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Fawah Midnight U parfumska voda
Fawah Midnight U parfumska voda
Podrobnosti o izdelku
Datlová pasta 1kg
Datlová pasta 1kg
Podrobnosti o izdelku
Ahmed Al Maghribi Royal Wood parfumska voda uniseks
Ahmed Al Maghribi Royal Wood parfumska voda uniseks
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica