facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: Sorbitan laurat, [2-(3,4-dihidroksioksilan-2-il)-2-hidroksietil]dodekanoat

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Sorbitan lavrat, znan tudi kot sorbitan lavrat ali [2-(3,4-dihidroksioksilan-2-il)-2-hidroksietil] dodekanoat, je kemikalija, ki se pogosto uporablja v kozmetični industriji. Je emulgator, ki ga pridobivajo z reakcijo lavrinske kisline in sorbitola. Ta kemični pripravek se nato reducira v kompleksni ester, ki deluje kot neionska površinsko aktivna snov.

Čeprav se sorbitan lavrat pogosto uporablja v industrijski proizvodnji, se pogosto uporablja tudi v številnih potrošniških izdelkih. V kozmetični industriji se večinoma uporablja v izdelkih za nego kože in las, ličilih, vlažilnih sredstvih, dezodorantih ter milih za prhanje in britje. Njegovo delovanje pomaga pri gladkanju in mehčanju kože. Poleg tega se uporablja tudi kot vlažilno sredstvo v nekaterih pekovskih izdelkih. V redkejših primerih lahko snov najdemo v nekaterih farmacevtskih izdelkih. Čeprav lahko ta snov povzroči draženje kože in oči, se ob uporabi v ustreznih koncentracijah šteje za varno za potrošnike in okolje.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Bio-Performance Skin Filler serumi polnilo 2 x
Bio-Performance Skin Filler serumi polnilo 2 x
Podrobnosti o izdelku
Winsome parfumska voda unisex
Winsome parfumska voda unisex
Podrobnosti o izdelku
Organski šampon Nordic Berry 500 ml
Organski šampon Nordic Berry 500 ml
Podrobnosti o izdelku
Zeliščni tretma BIO (100 g) - Bhringraj - za rast las
Zeliščni tretma BIO (100 g) - Bhringraj - za rast las
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica