facebook
⚡ APP5 popust prav zdaj! APP5 V aplikacijo
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Ocena škodljivosti: 4 (Nekoliko škodljiva kemija)


Sterol PEG-10 iz oljne ogrščice, znan tudi kot tangle ali cuvie, je rastlinski sterol, pridobljen iz oljne ogrščice. Je sestavina, ki se pogosto uporablja v kozmetičnih izdelkih, kjer deluje kot emulgator, hkrati pa izdelkom zagotavlja vlažilne lastnosti. Sterol PEG-10 iz oljne ogrščice je ključnega pomena za izboljšanje kože in njeno vlaženje. Je snov, ki pomaga pri učvrstitvi in mehčanju kože, spodbuja vrednost vode v zgornji plasti kože in povečuje njeno elastičnost.

Sterol PEG-10 iz oljne ogrščice se pogosto uporablja v številnih kozmetičnih izdelkih, od krem in vlažilnih losjonov do ličil in različnih izdelkov za oči. V kakovostnih izdelkih za nego kože, kot so nočne kreme in serumi, to sestavino pogosto najdemo zaradi njenega vlažilnega učinka in sposobnosti krepitve kožne pregrade. Sterol iz oljne ogrščice PEG-10 je pogosto prisoten tudi v številnih izdelkih za ličenje, vključno s podlagami ali pudri, kjer pomaga ohranjati kožo vlažno in zdravo, ličila pa ostanejo na svojem mestu. Čeprav je PEG-10 repični sterol pridobljen iz oljne ogrščice, velja za varno in nestrupeno naravno sestavino v kozmetičnih izdelkih.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Intimni gel BIO (200 ml) - ohranja naravni ph 4,5
Intimni gel BIO (200 ml) - ohranja naravni ph 4,5
Podrobnosti o izdelku
Davidoff Cool Water Reborn for Her toaletna voda za ženske
Davidoff Cool Water Reborn for Her toaletna voda za ženske
Podrobnosti o izdelku
Fleur de Pivoine parfumska voda za ženske
Fleur de Pivoine parfumska voda za ženske
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica