facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: Svinčev acetat, svinčev sladkor

Ocena škodljivosti: 5 (Nevarne snovi)


Svinčev acetat, znan tudi kot svinčev acetat ali svinčev sladkor, je kemikalija, ki se že dolgo uporablja v različnih industrijah. Ta anorganska spojina je videti kot beli kristali ali prah in je dobro topna v vodi. Zaradi strupenosti in možnega negativnega vpliva na zdravje je bila njegova uporaba v zadnjih desetletjih v večini držav Evropske unije prepovedana ali omejena.

Tradicionalno se svinčev acetat uporablja predvsem v kozmetični industriji, predvsem kot sestavina izdelkov za osvetljevanje ali potemnitev las. Čeprav so nekatere študije pokazale, da lahko negativno vpliva na zdravje, je bil svinčev sladkor zaradi svojih učinkov dolgo zelo priljubljen. Poleg tega lahko svinčev acetat najdemo v nekaterih vrstah barv ali pri tiskanju nekaterih vrst keramike in porcelana. V preteklosti so ga uporabljali tudi za proizvodnjo nekaterih vrst barv in pigmentov. Vendar je njegova prednostna uporaba v industriji zdaj zaradi zdravstvenih razlogov vse bolj omejena.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia toaletna voda uniseks
Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia toaletna voda uniseks
Podrobnosti o izdelku
Barva za lase v prahu 100g Blond
Barva za lase v prahu 100g Blond
Podrobnosti o izdelku
The One Intense parfumska voda za ženske
The One Intense parfumska voda za ženske
Podrobnosti o izdelku
Univerzalno črno milo BIO - pasta (1 kg)
Univerzalno črno milo BIO - pasta (1 kg)
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica