facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: saharoza trilaurat

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Trilaurat saharoze, znan tudi kot trilaurat saharoze, je kemikalija, ki se večinoma uporablja v različnih industrijah. Kot sintetična snov se najpogosteje uporablja v živilski, kozmetični, farmacevtski in plastični industriji. Ta sestavina ima zaradi svojih edinstvenih lastnosti posebne uporabe.

V živilski industriji se saharoza trilaurat uporablja kot emulgator ali stabilizator. Pomaga izboljšati teksturo in konsistenco izdelkov, kot so sladoled, testenine, pecivo, pijače in različne vrste slaščic. V kozmetiki se uporablja predvsem kot mehčalec v kremah in losjonih. Pomembno vlogo ima tudi v farmacevtski industriji, kjer se uporablja kot sestavina v tabletah, kremah in mazilih, saj pomaga koži absorbirati zdravilne snovi. Uporablja se tudi v industriji plastičnih mas, kjer je vmesni plastifikator in sredstvo za izboljšanje površin.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Gel za prhanje aloe vera 500ml BIO, VEG
Gel za prhanje aloe vera 500ml BIO, VEG
Podrobnosti o izdelku
Tenue De Soirée parfumska voda za ženske
Tenue De Soirée parfumska voda za ženske
Podrobnosti o izdelku
Jean Lowe Fraîche parfumska voda za moške
Jean Lowe Fraîche parfumska voda za moške
Podrobnosti o izdelku
Intenzivni stimulativni serum za lase Hair Booster - 50 ml
Intenzivni stimulativni serum za lase Hair Booster - 50 ml
Podrobnosti o izdelku
Peachy Peach parfumski ekstrakt unisex
Peachy Peach parfumski ekstrakt unisex
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica