facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Druga imena: 2-(Undec-10-enoilamino)ocetna kislina, N-(l-okso-10-undecen-l-il)glicin

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Undecilenoil glicin, včasih imenovan tudi 2-(undec-10-enoylamino)ocetna kislina ali N-(l-okso-10-undecen-l-il)glicin, je sestavina, ki se v kozmetiki in osebni negi uporablja za številne namene. Je amfoterna organska kislina, snov, ki se lahko obnaša kot kislina in baza. Undecilenoil glicin je pridobljen iz undecilenske kisline, maščobne kisline, ki je naravno prisotna v ricinusovem olju, in glicina, najpreprostejše aminokisline.

V izdelkih za osebno nego je ta sestavina cenjena zaradi svojih antibakterijskih in antibakteriostatičnih lastnosti. Zato je pogosto vključena v izdelke za nego kože pri aknah ali drugih težavah s kožo. Undecylenoyl Glycine deluje tudi kot humectant, kar pomeni, da privlači vodo in tako pomaga ohranjati vlažnost kože. Zaradi svojih lastnosti se pogosto uporablja v kremah za kožo, losjonih, milih ter drugih izdelkih za nego kože in telesa. Poleg tega se lahko v nekaterih primerih uporablja tudi kot sredstvo za uravnavanje kislosti v kozmetičnih izdelkih.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

de Peau EDT parfum za ženske
de Peau EDT parfum za ženske
Podrobnosti o izdelku
King parfumska voda za moške
King parfumska voda za moške
Podrobnosti o izdelku
Habik For Men parfumska voda za moške
Habik For Men parfumska voda za moške
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica