Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(12 izdelki)

Lonka


Nogavice iz bambusovih vlaken in organskega bombaža, to je češka blagovna znamka Lonka. Črna, bela in barvna. Visoko in nizko. V ponudbi nogavic pri Ferwerju se najde nekaj za vsakogar.

Proizvodnja bambusovih nogavic je okolju prijazna, vlakna so brez kemikalij in pesticidov, mehka na otip ter imajo naravne antibakterijske in antialergijske učinke.

Nogavice iz organskega bombaža so izdelane iz kombinacije organskega bombaža in drugih materialov. Surovine, iz katerih so izdelana naravna vlakna, so pridelane brez GSO ali kemikalij, namakane z deževnico, njihova uporaba pa podpira lokalne kmete. Izdelki iz njih so zračni, trpežni in koži prijazni.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Lonka Bambusove nogavice mix roza

Material in lastnosti:. Viskoza BAMBUS - naravna preja z visokim sijajem, nogavice so zelo mehke na otip, imajo naravne antibakterijske učinke in antialergijske lastnosti.

9,90 €

8,91 €

Lonka Nogavice iz mešanice bambusa, modre

Material in lastnosti:. . . Viskoza BAMBUS - naravna preja z visokim sijajem, nogavice so zelo mehke na otip, imajo naravne antibakterijske učinke in antialergijske lastnosti.

9,90 €

8,91 €

Lonka Bambusove nogavice nizke črne

Material in lastnosti:. Viskoza BAMBUS - naravna preja z visokim sijajem, nogavice so zelo mehke na otip, imajo naravne antibakterijske učinke in antialergijske lastnosti.

3,90 €

Lonka

3,90 €

Lonka

3,90 €

-10%

-10%


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Bombus        Circular Cup        Cottony        Cytoplan        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        FeelEco        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organika        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Tomms        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top