facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
 
(2 izdelki)
 

Made Sustained


Nedolgočasno in minimalistično oblikovanje ter trajnost pri proizvodnji in uporabi sta dve značilnosti, ki združujeta izdelke Made Sustained. Pri Ferwerju dobite steklenico iz borosilikatnega stekla s pokrovčkom iz bambusa, ki je videti elegantna, funkcionalna, odlično tesni in prihrani veliko plastičnih steklenic za enkratno uporabo. Svoj komplet za nič odpadkov lahko dopolniš tudi s snopom slamic iz nerjavečega jekla, s katerimi boš postal zvezda vsake zabave ali druženja s prijatelji na prostem. Na voljo so štiri slamice, zato jih lahko delite in tako spodbudite druge k bolj trajnostnemu življenju. Komplet vključuje tudi krtačko za ohranjanje čistih in zdravih slamic. Sjoerd van der Helm stoji za blagovno znamko Made Sustained in blagovno znamko Re-Sack. Za izdelavo trajnostnih alternativ izdelkom za enkratno uporabo, kot so plastične vrečke in slamice, ga je navdihnila ameriška vlada, ki je leta 2010 v Los Angelesu prepovedala plastične vrečke v trgovinah, Sjoerd pa se je odločil, da bo omejitve prenesel v Evropo.

NAJBOLJšI IZDELKI

Made Sustained Steklena steklenica Knight (0,55 l) - izdelana iz trpežnega borosilikatnega stekla

Dimenzije: premer 6,5 cm, višina 23 cm. Material: ohišje: borosilikatno steklo; pokrov: bambus, plastika, silikonsko tesnilo.

18,00 €

16,20 €

Made Sustained Komplet slamic iz nerjavečega jekla s krtačko (4 1 kos)

Dimenzije: dolžina slamic: 21,5 cm, premer: 0,5 cm; dolžina ščetke: 19 cm. Material: slamice: nerjavno jeklo 18/8 (304), ščetka: plastične ščetine iz nerjavnega jekla.

13,60 €

12,25 €

-10%

Made Sustained Komplet slamic iz nerjavečega jekla s krtačko (4 1 kos)

12,25 € 13,60 €
Na zalogi - odprema danes


Kategorija
Top