facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
> Moški > Dodatki > Nogavice

Nogavice

 
(9 izdelki)
 
Češka blagovna znamka Lonka v Ferwer prinaša nogavice iz naravnih materialov. Izbirate lahko med dvema materialoma. Proizvodnja nogavic iz bambusa je okolju prijazna, vlakna ne vsebujejo kemikalij in pesticidov, so mehka na otip ter imajo naravne antibakterijske in antialergijske učinke. Nogavice iz organskega bombaža so izdelane iz kombinacije organskega bombaža in drugih materialov. Surovine za naravna vlakna so pridelane brez gensko spremenjenih organizmov ali kemikalij, namakane z deževnico, njihova uporaba pa podpira lokalne kmete. Izdelki iz njih so zračni, vzdržljivi in prijazni do kože.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Lonka Bambusove nogavice nizke črne

Material in lastnosti:. Viskoza BAMBUS - naravna preja z visokim sijajem, nogavice so zelo mehke na otip, imajo naravne antibakterijske učinke in antialergijske lastnosti.

2,90 €

2,61 €

Lonka Bambusove nogavice nizke bele

Vlakenaste nogavice iz zelo prijetnih bambusovih vlaken. Idealno za šport, delo in prosti čas. Bambusova viskoza je naravni material, ki je zelo prijazen do človeške kože, poleg tega pa je naravna drevesna vrsta, ki se goji brez kemikalij.

2,90 €

2,61 €

Lonka Nogavice BIO bombaž črne

Materiali in lastnosti:. Bombaž - naravno vlakno s prijetnim občutkom in visoko sposobnostjo vpijanja vlage.

4,01 €

3,61 €

-10%

-10%

-10%

-10%

-10%

-10%

-10%

-10%

-10%


Kategorija
Top