facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR
> Okolju prijazne steklenice, termosi in karafe

Okolju prijazne steklenice, termosi in karafe

 
(22 izdelki)
 
S ponovno uporabo svoje steklenice boste znatno zmanjšali količino plastičnih odpadkov iz plastenk za enkratno uporabo. Če izberete stekleno steklenico ali steklenico iz drugih trajnostnih materialov, kot sta reciklirana plastika ali bioplastika, poleg tega varčujete z naravnimi viri. Tudi vaša denarnica bo bolj zadovoljna. Vaša prva naložba bo morda več kot nekaj kron za ustekleničeno vodo v supermarketu, vendar se vam bo kmalu povrnila, nato pa boste začeli varčevati. Poleg tega lahko kupite okolju prijazne steklenice v številnih lepih vzorcih in barvah ter iz različnih materialov. Skratka, izberete lahko točno tisto, ki vam ustreza in ustreza.

En primer za vse - na Ferwerju lahko najdete na primer stekleno steklenico Made Sustained Knight . Minimalistična in brezčasna oblika te steklenice vas bo nedvomno očarala. Izdelana je iz trpežnega borosilikatnega stekla, ki v nasprotju z običajnimi plastenkami v tekočino ne sprošča strupenih snovi. Ima bambusov pokrov, ki odlično tesni, zato vam ni treba skrbeti, da bi se tekočina razlila. S prostornino 550 ml je idealen spremljevalec za vsakodnevno nošenje, tako v službo kot na izlete v mesto in na podeželje.

Steklenički lahko dodate tudi palčko binchotan. Narejen je iz aktivnega oglja, ki naravno čisti in filtrira vodo, zmanjšuje vsebnost klora, vodi dodaja minerale in uravnava pH. Vse to harmonizira vodo, kar boste opazili pri okusu vode, pa tudi pri njenem učinku na telo. S pitjem prečiščene vode se boste počutili sveže, sproščeno in polni energije. Palčke bodo za vodo skrbele do pol leta, nato pa jih lahko uporabite kot gnojilo za sobne rastline ali kot absorber vonjav v kuhinji.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Endles by Econea Binchotan palica - aktivno oglje za naravno filtriranje

Material: binchotan ali aktivno oglje. Teža: 35 - 45 g. Dolžina: 11,5 cm. Podatek naravnih sestavin: 100 %.

Na zalogi - odprema danes

8,40 €

7,56 €

Popust Endles by Econea Binchotan palica - aktivno oglje za naravno filtriranje
7,56 € 8,40 €
Na zalogi - odprema danes


Kategorija
Top