facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

OnlyBio Maska za barvane lase Powerful Colors (200 ml) - povrne moč in sijaj

Blagovna znamka: OnlyBio

8,40 €
7,60 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka OnlyBio Maska za barvane lase Powerful Colors (200 ml) - povrne moč in sijaj

I uporabljate barvo za lase? Poskrbite, da jo boste dopolnili tudi z ustreznimi drugimi izdelki za lase. Predvsem običajne barve za lase so namreč lahko velika obremenitev za občutljivo strukturo las, saj povzročajo izsušitev, poškodbe ali lomljenje.  


Uporaba šamponov, balzamov ali obnovitvenih mask lahko pomaga zmanjšati negativne učinke barv za lase. Preverite, katere izdelke za barvane lase v Ferwer prinaša poljska blagovna znamka OnlyBio.


Maska OnlyBio Powerful Colors Regenerating Mask za barvane lase vsebuje štiri sestavine, ki bodo vašim lasem vdihnile novo življenje. Mandljevo olje popravi poškodovano strukturo las ne le na mikroskopski ravni, temveč tudi zaceli raztresene konice. Lasje bodo zaradi njegovih učinkov gladki in sijoči. molekula rastlinskega izvora Hydrafeel-3™ lasem doda elastičnost in podaljša obstojnost barve. Miceli moči nato očistijo lasišče in tudi prekrvavijo ter tako spodbujajo zdravje lasišča. Pomembna sestavina je tudi vitamin E z antioksidativnimi učinki, ki upočasnjujejo staranje kože. 


Regenerativna maska je izdelana iz 99 % sestavljajo naravne sestavine, vendar ni le njena sestava naravi prijazna. OnlyBio poskrbi tudi za čim manjši vpliv proizvodnega procesa na okolje, saj je cev maske izdelana iz reciklabilne bioplastike iz trajnostno pridelanega sladkornega trsa.


Dokaz, da ste pri tem izdelku izbrali najboljše, so certifikati ECOCERT,ki zagotavlja na splošno okolju, virom in ljudem prijazen pristop k proizvodnemu procesuKoda izdelka
  • OBE080


Kategorija
Top