facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

OnlyBio Ščepec sijaja, ki izboljša svetlost encimskega pilinga (75 ml) - s papainom in pomarančo

Blagovna znamka: OnlyBio

8,20 €
7,41 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka OnlyBio Ščepec sijaja, ki izboljša svetlost encimskega pilinga (75 ml) - s papainom in pomarančo

Regularno čiščenje kože je vaš obred, radi pa bi naredili nekaj več? Poskusite s pilingom. Z njim nežno, a temeljito odstranite odmrle delce kože in druge nečistoče. Vaše kože ne bo le polepšal in poživil, temveč bo tudi prekrvavil, kar ji bo pomagalo ohraniti zdravo in polno življenja.


Enzymatic Peel Pinch of Glow poljske znamke OnlyBio vsebuje trio naravnih sestavin, ki bodo odlično in celovito poskrbele za vašo kožo in jo - kot pove že ime - primerno osvetlile. Sončnično olje zmehča kožo in spodbuja njeno regeneracijo.Oranžna voda kože ne le vlaži, temveč jo tudi posvetli in ji povrne naravni videz. Pomembna sestavina tega izdelka je tudi papajska. Ta encim iz tropskega sadeža papaje je eden od antioksidantov in podpira delovanje kožnih celic, zato ima zdravilne učinke. Primeren je za uporabo pri problematični koži. Poleg tega poenoti videz kože, saj lahko učinkovito zmanjša znamenja aken ali pigmentne madeže.


Piling je sestavljen iz 99 % naravnih sestavin, vendar ni samo njegova sestava naravi prijazna. Poljsko podjetje OnlyBio poskrbi tudi za čim manjši vpliv proizvodnega procesa na okolje, saj je tuba izdelka izdelana iz bioplastike, ki jo je mogoče reciklirati iz trajnostno pridelanega sladkornega trsa.


Dokaz, da ste pri tem izdelku izbrali najboljše, so certifikati ECOCERT,ki zagotavlja na splošno okolju, virom in ljudem prijazen pristop k proizvodnemu procesuKoda izdelka
  • OBE093


Kategorija
Top