facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Organyc Vložki za drsenje Light Plus (24 kosov) - 100 % bio bombaž, 1 kapljica

Blagovna znamka: Organyc

5,20 €
4,68 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Organyc Vložki za drsenje Light Plus (24 kosov) - 100 % bio bombaž, 1 kapljica

Vložki Organyc Light Plus so znotraj in zunaj izdelani iz 100 IO beljenega bombaža brez klora. So tanki, skoraj nevidni, vendar se nanje lahko zanesete. Ni sintetičnih vlaken, kemikalij in parfumov - preprosto ničesar, kar bi lahko povzročilo draženje. Drsni vložki Light Plus so primerni za vsakodnevno nošenje. Dajo vam občutek stalne čistoče, zaščitijo spodnje perilo in se lahko uporabljajo pri lažji menstruaciji ali ginekoloških težavah (etiketa: 1 kapljica).Običajni izdelki za žensko higieno so večinoma izdelani iz sintetičnih materialov, njihova polnila pa lahko vsebujejo lesno volno ali kemikalije, ki povzročajo draženje kože in sluznice. Za beljenje se pogosto uporablja klor, ki pušča majhne, vendar nezanemarljive količine strupenega dioksina. Italijanska blagovna znamka Organyc proizvaja prvo žensko in otroško linijo izdelkov za intimno higieno izključno iz certificiranega, trajnostno pridelanega 100 IO bombaža, ki je popoln material za vašo kožo in intimne dele.

Material: bio bombaž in bio koruzni škrob
Država porekla: Italija
Primerno za: vsakodnevno nošenje in rahlo krvavitev (etiketa: 1 kapljica)
Material embalaže: reciklirana papirnata škatla, potiskana s sojinim črnilom; papirnati lepilni trak na vložku z ekološkim lepilom; vložki so pakirani posamezno
Kaj narediti z embalažo? Vrečka s podlogo je razgrnjena. Lahko ga odvržete na domači kompost ali v zabojnik za biološke odpadke.
Koseti: 24 kosov


Koda izdelka
  • ORG008


Kategorija
Top