Brezplačna dostava nad 80 EUR

Otroški čevlji

(7 izdelki)
Tudi naši najmlajši si zaslužijo čevlje, ki so udobni, odličnega videza ter etično in trajnostno izdelani s spoštovanjem do okolja in vseh živih organizmov. Za prvo raziskovanje sveta z lahkoto in veseljem obujte barvite otroške superge Inkkas. Čevlji te blagovne znamke so izdelani v Mehiki po načelih Fairtrade, ki zagotavljajo nežen in pravičen pristop ne le do okolja, temveč tudi do tistih, ki čevlje izdelujejo. Pisane tradicionalne tkanine, iz katerih so izdelane superge Inkass, so ročno izdelane na tradicionalen način v Peruju. Večje deklice bodo nedvomno očarale elegantne, a igrive polka dot Ladybug slip-on čevlje.

Vse blagovne znamke, ki jih najdete na Ferwerju, proizvajajo svoje izdelke etično in trajnostno, s poudarkom na uporabi obnovljivih ali naravnih virov, recikliranju odpadnih materialov, etičnem in poštenem ravnanju s proizvajalci in njihovimi zaposlenimi ter na spoštovanju okolja in vseh živih bitij. Za vsakim od njih stojijo zanimivi in navdihujoči ljudje, vsak ima svojo zgodbo, katere del lahko postanete z nakupom.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Inkkas Blue Bird Kids

. Ikonični vzorec, s katerim so se začeli začetki blagovne znamke Inkkas. Bluebird, izdelan v Peruju, je zdaj na voljo malim raziskovalcem.

52,90 €

26,90 €

Inkkas Black Spectrum Kids

. Jau! Končno so tu - pisane otroške superge iz podjetja Inkkas. Ujemite se s svojimi malčki. Zgornji del je izdelan iz priljubljene perujske tkanine, ki jo dopolnjuje mehak in udoben gumijast podplat.

52,90 €

26,90 €

Inkkas Slate Kids

. I vi se boste zaljubili v dojenčka Inkasa! Eleganten in ikoničen vzorec perujske tkanine bo všeč vsem malim ljubiteljem pustolovščin.

52,90 €

26,90 €

-39%

-39%

-49%

Inkkas Slate Kids

26,90 € 52,90 €

-49%

Inkkas Black Spectrum Kids

26,90 € 52,90 €

-49%

Inkkas Blue Bird Kids

26,90 € 52,90 €

-68%

Inkkas Bald Eagle Kids

16,90 € 52,90 €


Kategorija
Top