facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR
> Otroci > Obutev

Otroški čevlji

 
(6 izdelki)
 
Tudi naši najmlajši si zaslužijo čevlje, ki so udobni, odličnega videza ter etično in trajnostno izdelani s spoštovanjem do okolja in vseh živih organizmov. Za prvo raziskovanje sveta z lahkoto in veseljem obujte barvite otroške superge Inkkas. Čevlji te blagovne znamke so izdelani v Mehiki po načelih Fairtrade, ki zagotavljajo nežen in pravičen pristop ne le do okolja, temveč tudi do tistih, ki čevlje izdelujejo. Pisane tradicionalne tkanine, iz katerih so izdelane superge Inkass, so ročno izdelane na tradicionalen način v Peruju. Večje deklice bodo nedvomno očarale elegantne, a igrive polka dot Ladybug slip-on čevlje.

Vse blagovne znamke, ki jih najdete na Ferwerju, proizvajajo svoje izdelke etično in trajnostno, s poudarkom na uporabi obnovljivih ali naravnih virov, recikliranju odpadnih materialov, etičnem in poštenem ravnanju s proizvajalci in njihovimi zaposlenimi ter na spoštovanju okolja in vseh živih bitij. Za vsakim od njih stojijo zanimivi in navdihujoči ljudje, vsak ima svojo zgodbo, katere del lahko postanete z nakupom.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Ecoalf Oregalf Sneakers Kids Dusty Pink

Nekatera posebnost za dekleta. Mehki roza otroški športni copati Ecoalf Oregalf bodo kos potovanjem v šolo in iz nje, popoldanskim tekom v parku ter dolgim počitniškim potovanjem in dogodivščinam.

68,90 €

34,90 €

Ecoalf Oregalf Sneakers Kids Midnight Navy

Detski športni copati Ecoalf Oregalf zdržijo poti v šolo in iz šole, popoldanske teke v parku ter ...

64,90 €

Inkkas Blue Bird Kids

. Ikonični vzorec, s katerim so se začeli začetki blagovne znamke Inkkas. Bluebird, izdelan v Peruju, je zdaj na voljo malim raziskovalcem.

52,20 €

20,90 €

-49%

-60%

Inkkas Slate Kids

20,90 € 52,20 €

-60%

Inkkas Black Spectrum Kids

20,90 € 52,20 €

-60%

Inkkas Blue Bird Kids

20,90 € 52,20 €


Kategorija
Top