facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Perky Minerva

Blagovna znamka: Perky

36,91 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 7 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Perky Minerva

V nobeni omari ne sme manjkati enobarvnih čevljev. Toda časi, ko so morali biti beli ali črni, so že zdavnaj minili. Zato v Ferwer prinašamo celotno paleto enobarvnih espadril znamke Perky. Vse so ročno izdelane iz trajnostno pridelanega bombaža in recikliranega PVC. Poskusite na primer te modre z granatnim jabolkom, ki bodo kot nalašč za poletne dni v mestu ali na prostem.Koda izdelka
  • AC23109
Perky logo

O blagovni znamki Perky

Perky je brazilska blagovna znamka, ki je bila ustanovljena leta 2011. Od začetka proizvodnje je glavni izdelek južnoameriška espadrila ALPARGATAS. Še nikoli niste slišali za ta izraz in bi radi izvedeli več? Za Alpargatas je značilen predvsem način izdelave. Eden od treh glavnih sestavnih delov vsakega čevlja je vzdržljiv podplat iz PVC. Drugi nepogrešljivi del čevlja je ročno tkana tkanina, ki se postopoma ovije okoli podplata, dokler ni oblikovana končna oblika čevlja. Na tej točki manjka le še vstavitev mehkega bombažnega vložka, ki je popolnoma odstranljiv in ga lahko uporabnik zamenja za ortopedski vložek. Inovativni konstrukciji čevljev dodajte še izvirne domiselne modele in rodile so se južnoameriške espadrile, imenovane alpargatas.

Od takrat je ustvaril številne športne copate in alpargate, ki so vsi sešiti po istem načelu zasnove, zaradi katerega je čevelj tako neverjetno lahek in udoben. Nenazadnje je zelo pomembno omeniti, da dajemo poudarek dobrim delovnim pogojem za vse zaposlene, kar se odraža tudi v obutvi vseh zaposlenih - vsi nosijo Perks :)

Zdaj pa je čas, da lahkotnost in udobje Perkyja prenesemo v Evropo.Kategorija
Top