facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Perky Plataforma Espadrille Suede Camel

Blagovna znamka: Perky

32,10 €
12,80 €

Izdelek ni na zalogi
TwitterFacebook

Opis izdelka Perky Plataforma Espadrille Suede Camel

Novost brazilske blagovne znamke Perky - karamelne espadrile v elegantnem semišu. Zunanji material je sintetični semiš, notranja podloga je iz bombaža, sintetični vložek pa je izdelan iz mehkega lateksa. Lahek podplat je izdelan iz pene EVA, ki absorbira udarce, po obodu pa je obložen s pletenino iz naravne jute. Espadrile so veganske, izdelane brez surovin živalskega izvora.Koda izdelka
  • PLESP12804C
Perky logo

O blagovni znamki Perky

Perky je brazilska blagovna znamka, ki je bila ustanovljena leta 2011. Od začetka proizvodnje je glavni izdelek južnoameriška espadrila ALPARGATAS. Še nikoli niste slišali za ta izraz in bi radi izvedeli več? Za Alpargatas je značilen predvsem način izdelave. Eden od treh glavnih sestavnih delov vsakega čevlja je vzdržljiv podplat iz PVC. Drugi nepogrešljivi del čevlja je ročno tkana tkanina, ki se postopoma ovije okoli podplata, dokler ni oblikovana končna oblika čevlja. Na tej točki manjka le še vstavitev mehkega bombažnega vložka, ki je popolnoma odstranljiv in ga lahko uporabnik zamenja za ortopedski vložek. Inovativni konstrukciji čevljev dodajte še izvirne domiselne modele in rodile so se južnoameriške espadrile, imenovane alpargatas.

Od takrat je ustvaril številne športne copate in alpargate, ki so vsi sešiti po istem načelu zasnove, zaradi katerega je čevelj tako neverjetno lahek in udoben. Nenazadnje je zelo pomembno omeniti, da dajemo poudarek dobrim delovnim pogojem za vse zaposlene, kar se odraža tudi v obutvi vseh zaposlenih - vsi nosijo Perks :)

Zdaj pa je čas, da lahkotnost in udobje Perkyja prenesemo v Evropo.Kategorija
Top