facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Perky Rustic Patchwork Preco Sugerido

Blagovna znamka: Perky

44,10 €
17,70 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Perky Rustic Patchwork Preco Sugerido

Tenis je ljubezen. Nosite jih lahko tudi v najbolj vročem vremenu in še vedno uživate v zračnosti svojih nog. Preizkusite novo okolju prijazno kolekcijo Perky. Pastelni copati v obliki copat, ki jih boste cenili na poti in sprehodih po terenu, saj je sprednji del stopal stalno zaščiten, izpostavljen zadnji del pa zagotavlja zračnost in enostavno obuvanje. Material je imitacija semiša, podplat pa je izdelan iz reciklirane gumijaste zmesi.Koda izdelka
  • MLV21807
Perky logo

O blagovni znamki Perky

Perky je brazilska blagovna znamka, ki je bila ustanovljena leta 2011. Od začetka proizvodnje je glavni izdelek južnoameriška espadrila ALPARGATAS. Še nikoli niste slišali za ta izraz in bi radi izvedeli več? Za Alpargatas je značilen predvsem način izdelave. Eden od treh glavnih sestavnih delov vsakega čevlja je vzdržljiv podplat iz PVC. Drugi nepogrešljivi del čevlja je ročno tkana tkanina, ki se postopoma ovije okoli podplata, dokler ni oblikovana končna oblika čevlja. Na tej točki manjka le še vstavitev mehkega bombažnega vložka, ki je popolnoma odstranljiv in ga lahko uporabnik zamenja za ortopedski vložek. Inovativni konstrukciji čevljev dodajte še izvirne domiselne modele in rodile so se južnoameriške espadrile, imenovane alpargatas.

Od takrat je ustvaril številne športne copate in alpargate, ki so vsi sešiti po istem načelu zasnove, zaradi katerega je čevelj tako neverjetno lahek in udoben. Nenazadnje je zelo pomembno omeniti, da dajemo poudarek dobrim delovnim pogojem za vse zaposlene, kar se odraža tudi v obutvi vseh zaposlenih - vsi nosijo Perks :)

Zdaj pa je čas, da lahkotnost in udobje Perkyja prenesemo v Evropo.Kategorija
Top