facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Purity Vision Deokristal 120 g

Blagovna znamka: Purity Vision

6,40 €
5,70 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Purity Vision Deokristal 120 g

Deo Crystal je 100 % naravni dezodorant, ki je sestavljen iz mineralne soli kalijev alum, znane tudi kot alum. Kristal je popolnoma&Wnbsp;brez dišav, zato je primeren za moške in ženske. Njegova blaga formula je idealna za&Wnbsp;občutljivo kožo nagnjeno k alergijam.

Mineralni dezodorant aktivno nevtralizira telesni vonj brez motenj v naravnem delovanju telesa in brez zamaševanja znojnih por. Njegove prednosti so formula brez alkohola, dolgotrajna učinkovitost in nežnost do oblačil, saj na oblačilih ne pušča sledi.


KAKO DELUJE:

Deo kristal po nanosu na koži pusti zelo tanek mineralni film. Zaradi svoje edinstvene sestave razgrajuje bakterije in preprečuje nastanek neprijetnih vonjav. Poleg tega aktivno&Wnbsp;podpira naravni zaščitni film kože.


Uporaba:

Kristal deo&Wnbsp;navlažite z vodo&Wnbsp;in nanesite na suho kožo, nato sperite in osušite. Lahko ga kombinirate s katerim koli&Wnbsp;parfumom. Mineralni dezodorant lahko uporabite samo zjutraj, vendar vaše kože ne bo motila večkratna uporaba čez dan. Kristal je primeren tudi za potne dlani in stopala. Manjše&Wnbsp;pakiranje kristala boste cenili na potovanjih, medtem ko je večje primernejše za vsakodnevne namene.

TIP:&Wnbsp;Za prijeten vonj in navlaženo kožo kombinirajte deo kristal z našo organsko rožno vodo PURITY VISION®.


Hramba: Ker gre za naravni in krhek kristal, poskrbite za varno ravnanje z njim.


CERTIFIKACIJE: Certifikati, ki zagotavljajo najvišjo kakovost izdelka:


CPK

CPK pomeni tri besede - certificirana naravna kozmetika. Certifikat zagotavlja, da je izdelek izpolnjeval stroga pravila in vsebuje sestavine vsaj 85 % naravnega izvora. Prav tako ne vsebuje sintetičnih spojin, gensko spremenjenih sestavin, mineralnih olj itd. Izdelkov tudi ni dovoljeno testirati na živalih.


CRUELTY FREE in VEGAN

Certifikat, ki ga podeljuje organizacija PETA, zagotavlja, da noben od naših izdelkov ni bil testiran na živalih in tudi ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

PURITY VISION® vrednotimo vsa živa bitja in proti našim prepričanjem je, da bi karkoli preizkušali na živalih.Sestava

100 % kalijev alum.Koda izdelka
  • PV290039


Kategorija
Top