Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(33 izdelki)

Radico


Tradicionalna modrost ajurvede črpa znanje za proizvodnjo blagovne znamke rastlinskih izdelkov za nego vaših las Radico. Ustanovitelj znamke je Sanjeev Bhatta, ki skupaj z ekipo sodelavcev nenehno razvija in preizkuša nove načine, s katerimi nam omogoča stik z naravo v vsakdanjem življenju. Tako nam znamka s ponižnostjo, nežnostjo in osredotočenostjo na tradicijo prinaša paleto odtenkov 100-odstotno naravnih rastlinskih barv za lase, ki so izdelane izključno iz ekoloških sestavin. Lasem ne daje le novega odtenka, temveč tudi moč, sijaj in zdravje. Tako bo njihova uporaba postala vaš vrhunski lepotni ritual.

Radic iz tradicionalnih ajurvedskih zelišč ne izdeluje le barv za lase, ampak jih tudi meša in kombinira, da ustvari druge izdelke, kot so zeliščni tretmaji za lase za obnovitev naravnih lastnosti naših las ali šamponi in balzami v prahu za povsem naravno vsakodnevno nego las.

Vsi izdelki Radico so pridobili certifikat Cosmos Organic, ki vam zagotavlja, da kupujete kakovostne, ekološke izdelke, ki so prijazni do vašega zdravja in naše Zemlje.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Frosch ECO darilni set za moške 3v1

Rastlinska osnova - z izvlečki morskih mineralov - nevtralni pH 5,5 - obogaten s pantenolom za vlaženje ...

8,91 €

Bio-D Tekoče milo za roke Aloe Vera in limona - kanister (5 L)

Bio-D antibakterijsko tekoče milo je zelo učinkovito, vendar nežno in prijazno. Ustvari fino in gosto peno, ki odstrani 99,9 aktivnih snovi.

36,91 €

Tierra Verde Tekoče milo za roke z vonjem sivke (5 l)

Certifikati:EcoGarantie. Podatek naravnih sestavin: proizvajalec ne navaja. Država porekla: Češka.

40,90 €


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top