facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Sonett Čistilo za stranišče cedra - citronela 750 ml

Blagovna znamka: Sonett

5,20 €
4,69 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Sonett Čistilo za stranišče cedra - citronela 750 ml

Učinkovito čistilo za stranišče z vonjem naravnih eteričnih olj cedre in citronele.


Uporaba: Nanesite pod rob straniščne školjke in očistite. Pri močni umazaniji pustite delovati čez noč.


Opozorilo: Citronska kislina, ki jo vsebuje, raztaplja kalcij. Izogibajte se stiku z materiali, ki vsebujejo apnenec - marmor, alabaster, beton, umetni kamen itd.


Prednosti izdelka: Zaradi dobrega oprijema izdelka na stene straniščnih školjk je njegova učinkovitost popolnoma izkoriščena. Mešanica eteričnih olj z oljem iglavcev zagotavlja učinkovito razkuževanje in svež vonj.


Poreklo in lastnosti posameznih sestavin. Zaradi sposobnosti združevanja s kalcijevim karbonatom v ogljikov dioksid se uporablja v čistilih za stranišča za raztapljanje kalcijevih usedlin. Rastlinsko zgoščevalo pomaga čistilu, da se dobro oprime površine in deluje na usedline. Derivati kokosovega olja in sladkorna vlažilna sredstva, pridobljena iz kokosove maščobe, škroba in sladkorja, so dodani v majhnih količinah, da olajšajo odstranjevanje mastnih nečistoč. Etanol služi kot pomoč pri zagotavljanju ustrezne konsistence zgoščevalca.


Biološka razgradnja: Citronska kislina je sestavina rastlinskih, živalskih in človeških organizmov, zato jo mikroorganizmi v naravi hitro in popolnoma razgradijo v ogljikov dioksid in vodo. V postopku izdelave sredstva za vlaženje sladkorja in derivatov kokosovega olja se ekstrahirajo rastlinske surovine škrob, sladkor in maščoba, vendar deli ostanejo v celoti ohranjeni v svoji naravni strukturi. Zato mikroorganizmi ta vlažila zlahka zelo hitro in popolnoma razgradijo.


Opozorilo: vsebovana citronska kislina raztaplja apnenec. Izogibajte se stiku z materiali, ki vsebujejo apnenec - marmor, alabaster, beton, umetni kamen itd.


Celotno embalažo je mogoče reciklirati


SONETT izdelki ekološke drogerije

- Izdelki so 100-odstotno razgradljivi in v nekaj urah do nekaj dneh v vodi popolnoma razpadejo na običajne naravne sestavine.

- Sonett zavrača uporabo sestavin, ki so škodljive za okolje in zdravje ljudi.

- Surovine, ki se uporabljajo v proizvodnji, prihajajo iz biološko-dinamičnega ali ekološkega kmetijstva ali proste rejeSestavine

INCI: voda, citronska kislina, alkilpoliglukozid C8-10, natrijev C12-14 maščobni alkoholni sulfat, polisaharid, parfum (dišava)*, geraniol*, citronelol*


*certificirana ekološka pridelavaKoda izdelka
  • GB3001


Kategorija
Top