facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Sonett Tekoče milo za roke - Sivka 300 ml

Blagovna znamka: Sonett

7,20 €
6,50 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Sonett Tekoče milo za roke - Sivka 300 ml

Tekoče milo za svilnato mehke roke, ki je prijazno do kože in okolja. Formula z negovalnimi kokosovimi in oljčnimi olji ne draži kože. Z organskim eteričnim oljem sivke za svež vonj. Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte zunaj dosega otrok. V primeru nenamernega zaužitja poiščite zdravniško pomoč in predložite embalažo.


Biološka razgradnja

Milo takoj po uporabi izgubi lastnosti zmanjševanja površinske napetosti (primarna razgradnja), in sicer v takojšnji reakciji s kalcijem, ki je vedno prisoten v odpadni vodi. Kalcijevo milo se nato 100-odstotno razgradi v ogljikov dioksid in vodo (sekundarna razgradnja). Sladkorna vlažilna sredstva in derivati kokosovega olja se pridobivajo s kemično pretvorbo z uporabo kislin iz surovin izključno rastlinskega izvora in v celoti ohranijo svojo naravno strukturo. Zato jih mikroorganizmi zlahka popolnoma razgradijo. Etanol se v nekaj urah vrne v svoj naravni krog.


Celotno embalažo je mogoče reciklirati


Uskladiščujte v suhem in v zaprti embalaži. Shranjujte zunaj dosega otrok. V primeru nenamernega zaužitja poiščite zdravniško pomoč in predložite to embalažo.


Načela ekološke drogerije SONETT

- Izdelki so 100 % razgradljivi in se v nekaj urah do nekaj dneh v vodi popolnoma razgradijo na običajne naravne sestavine.

- Sonett zavrača uporabo sestavin, ki so škodljive za okolje in zdravje ljudi.

- Surovine, uporabljene v proizvodnji, so iz biološko-dinamičnega ali ekološkega kmetijstva ali proste rejeINCI: Aqua, kalijev olivat*, kalijev kokoat*, alkilpoliglukozid C8-C16 (koko glukozid, lavril glukozid), alkohol denat, glicerin*, natrijev/kalijev citrat, parfum*: olje Lavandula hybrida* (vsebuje citral*), izvleček balzama dipterocarpus turbinatus, balzamični dodatki* (izvleček listov laurus nobilis, guma boswellia serrata, zlato, commiphora myrrha, olje oleo europaea, viscum album, rosa damascena)


*certificirano ekološko pridelanoKoda izdelka
  • GB3027


Kategorija
Top