Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(3 izdelki)

Swirl


Za blagovno znamko Swirl stoji podjetje Mellita. Njeni izdelki so visokokakovostni, trajnostni in okolju prijazni, njen cilj pa je povezati gospodarske, družbene in okoljske interese proizvajalcev in potrošnikov. Na področju ravnanja z odpadki je blagovna znamka preprosto zvezda. Podjetje že dolgo podpira mednarodne okoljske projekte in pobude, kot so Rainforest Alliance, Fairtrade in UTZ Certified.

Pri podjetju Ferwer lahko kupite vrečke za odpadke z vrvico, ki so izdelane iz 95 % reciklirane plastike, so trpežne, praktične in jih je mogoče zapreti z vrvico. Izberete lahko manjši 35 litrov ali večji 60 litrov. Za zbiranje bioloških odpadkov doma boste našli kompostljive vrečke za biološke odpadke, ki so narejene iz 100 jodno razgradljivega materiala, vendar so tudi trpežne in ne puščajo tekočin, ki iztekajo iz odpadkov. Tako vam ni treba skrbeti, da bi z njimi kopičili odpadke v kuhinji in nato celoten paket vrgli v koš za biološke odpadke ali na kompost.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Swirl Biokompostirne vrečke z ročaji (6 kosov) - 20 l

Zmogljivost: 20 ali 35 l. Mere: pakiranje 20 l: 480 x 600 mm; pakiranje 35 l: 540 x 700 mm. Material: koruzni škrob.

5,90 €

4,90 €

Swirl Vrečke za biokompostiranje z ročaji (6 kosov) - 35 l

Prostornina: 20 ali 35 l. Mere: pakiranje 20 l: 480 x 600 mm; pakiranje 35 l: 540 x 700 mm. Material: koruzni škrob.

5,90 €

4,90 €

Swirl Eko zložljive vrečke (8 kosov) - 60 l - 95 % recikliranih materialov

Kapaciteta: 60 l. Mere: embalaža 680 x 730 mm. Država porekla: izdelano na Poljskem. Sestava: polietilenska folija (reciklati).

3,90 €

-17%

-17%


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Bombus        Circular Cup        Cottony        Cytoplan        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        FeelEco        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organika        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Tomms        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top