Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(65 izdelki)

The Greatest Candle in the World


Za nastankom največje sveče na svetu stoji skupina mladih deskarjev, voznikov valov. Ob koncu vodne zabave so na koži opazili rahlo oljno prevleko. Ugotovili so, da je šlo za prehrambena olja, ki so zaradi neustreznih postopkov čiščenja prišla v ocean. Odločili so se, da bodo poskušali zmanjšati onesnaževanje voda z ostanki olj, in z dolgoletnim razvojem v sodelovanju s strokovnimi podjetji so ustvarili Oil2Wax, tehnologijo, ki izrabljena rastlinska olja pretvarja v vosek.

Podjetje uporablja vosek iz olj, pridobljenih v restavracijah, za izdelavo "najboljših sveč na svetu", kar je dobesedni prevod angleškega imena blagovne znamke. Sveče so zaradi dodanih eteričnih olj čudovito dišeče. Na voljo je veliko blagih in močnih vonjev, kot sta jabolko in jasmin. Izbirate lahko med svečami iz matiranega ali črnega stekla ter iz kositra. Kupiš lahko tudi komplet za izdelavo sveč in uporabiš svoja olja za izdelavo lastne sveče doma.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

The Greatest Candle in the World Dišeča sveča v steklu (130 g) - klinčki in cimet

Sestavine: uporabljena rastlinska olja (predvsem oljčno in sončnično), mešanica voska (rastlinski ...

10,90 €

9,90 €

The Greatest Candle in the World Dišeča sveča v steklu (130 g) - figa

Sestavine: uporabljena rastlinska olja (predvsem oljčno in sončnično), mešanica voska (rastlinski ...

10,90 €

9,90 €

The Greatest Candle in the World Dišeča sveča v kozarcu (130 g) - darjeeling flower

Sestavine: uporabljena rastlinska olja (predvsem oljčno in sončnično), mešanica voska (rastlinski ...

10,90 €

9,90 €


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Bombus        Circular Cup        Cottony        Cytoplan        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        FeelEco        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organika        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Tomms        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top